Κρήτη: Βγήκε από τη φυλακή και ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του

Και δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας μέσα στα τελευταία 24ωρα στο νησί

Κρήτη: Βγήκε από τη φυλακή και ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από την φυλακή και βρέθηκε πάλι στα κρατητήρια! Ο λόγος για έναν «νταή» από την περιοχή του Ηρακλείου, ο οποίος ξέσπασε το μένος του στην ίδια του την μητέρα αφού βγήκε από τη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άσχημα, ακόμα και στο πρόσωπο. Άμεσα αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν είναι όμως το μόνο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές την Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, «πρωταγωνιστής» σε ένα ακόμα επεισόδιο ήταν ένας άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική κλινική πρόσφατα, αφού είχε χτυπήσει πολύ άσχημα επίσης την μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και βγήκε από την κλινική, εξακολουθούσε να έχει προβληματική συμπεριφορά και να αρνείται την φαρμακευτική αγωγή του. Κινήθηκαν οι διαδικασίες για ακούσια νοσηλεία του, ωστόσο πριν αυτές ολοκληρωθούν, ο άνδρας επιτέθηκε εκ νέου και ξυλοκόπησε για μια ακόμα φορά την μητέρα του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.