ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί τον 29χρονο στο κεφάλι για μια προσπέραση

«Άμε να φύγεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω» ακούγεται να λέει ο δράστης

Κρήτη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί τον 29χρονο στο κεφάλι για μια προσπέραση

Η στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο από τη Μεσαρά στην Κρήτη μέσα στο αυτοκίνητο καταγράφεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επιβαίνουν ο 29χρονος και ο 22χρονος δράστης, έχουν σταματήσει δίπλα δίπλα, με τους δύο οδηγούς να τσακώνονται.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου στις 03:07 το πρωί στην εθνική οδό Μοιρών-Τυμπακίου με κατεύθυνση προς Τυμπάκι.

«Λέγε βρε… Λέγε βρε! Γιατί δεν με άφησες να περάσω από εκεί; Άμε να φύγεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω» ακούγεται να λέει ο 22χρονος στο βίντεο  και στη συνέχεια πυροβολεί τον 29χρονο στο κεφάλι.

Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο για μια προσπέραση

Σχεδόν ένα μήνα μετά από το αποτρόπαιο έγκλημά του, παραδόθηκε στις αρχές ο 22χρονος δράστης της επίθεσης στον 29χρονο Νίκο, τον οποίο πυροβόλησε στο κεφάλι, για μια… προσπέραση.

Ο 22χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενος από φίλο της οικογένειάς του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και συγγενείς του δράστη.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο οι αστυνομία δεν τον είχε εντοπίσει μέχρι τώρα. Εκτιμάται ότι δικοί του άνθρωποι, τον είχαν φυγαδεύσει.

Μάχη για τον 29χρονο

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος Νίκος εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη, νοσηλευόμενος στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον διευθυντή της νευροχειρουργικής κ. Δημήτρη Κουτεντάκη, ο 29χρονος έχει επαφή με το περιβάλλον και ακούει τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί του. Ωστόσο δεν έχει πλήρη αντίληψη και δεν μπορεί να εκφραστεί. Κάποιες από τις φράσεις που χρησιμοποιεί είναι «καλημέρα» και «καλά είμαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.