ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: «Βροχή» από πρόστιμα σε μία εβδομάδα – Σημειώθηκαν 2.361 παραβάσεις

421 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

Κρήτη: «Βροχή» από πρόστιμα σε μία εβδομάδα – Σημειώθηκαν 2.361 παραβάσεις

«Έβρεξε» πρόστιμα στην Κρήτη. Η αστυνομία βεβαίωσε 2.361 παραβάσεις κατά την εβδομάδα 21-27 Αυγούστου 2022.

Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, ελέγχθησαν 11.610 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.361 παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 421 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 284 για μη χρήση κράνους, 184 για μη χρήση ζώνης και 98 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για χρήση κινητού κατά την οδήγηση, 51 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 58 για αντικανονικές προσπεράσεις, 112 για επικίνδυνους ελιγμούς, 45 για παραβίαση του κόκκινου, ενώ οι λοιπές παραβάσεις ήταν 1.067.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.