ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη: Ζωοκλέφτες που εισέβαλαν σε ποιμνιοστάσιο κρέμασαν το σκυλάκι του ιδιοκτήτη

Το συμβάν προκαλεί αποτροπιασμό

Κρήτη: Ζωοκλέφτες που εισέβαλαν σε ποιμνιοστάσιο κρέμασαν το σκυλάκι του ιδιοκτήτη

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε σε ποιμνιοστάσιο κατά τη διάρκεια μιας ζωοκλοπής.

Εμπλεκόμενοι ήταν δύο νεαροί από χωριό του Μονοφατσίου, 26 και 21 ετών αντίστοιχα.

Τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων προκαλούν ανατριχίλα και σε κάνουν να απορείς για το πού μπορεί να φθάσεις ένας άνθρωπος και μάλιστα πολύ νέος σε ηλικία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό της ζωοκλοπής προκαλεί οργή  καθώς ο ένας εκ των δραστών κρέμασε, έτσι επειδή του κάπνισε,  ένα από τα σκυλιά του ιδιοκτήτη.

Είναι σοκαριστικό ότι το αθώο πλασματάκι, φαίνεται να έκανε χαρές στους δράστες, κουνούσε την ουρά του, όσο εκείνοι προσπαθούσαν να κλέψουν δύο κατσίκες που ήταν ελεύθερες στο χώρο.

Με βάση τα όσα περιγράφουν αστυνομικοί κύκλοι, ο ένας εκ των δραστών, ο 26χρονος, πλησιάζει το σκυλί, του περνάει από το λαιμό ένα σχοινί και το κρεμάει από σιδερένια δοκό. Εκείνο σπαρταράει όσο ξεψυχά και ένα άλλο σκυλάκι κλαίει από κάτω ακριβώς.

Την κάμερα είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστάσιου σε εσωτερικό χώρο και έτσι έχει καταγραφεί καρέ-καρέ το αποτρόπαιο θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχανών-Αστερουσίων εντόπισαν τους δράστες, τους ταυτοποίησαν, όμως έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.