ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη: Άγρια ληστεία σε παντοπωλείο – Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, καθώς έφερε ελαφρό τραύμα στο κεφάλι

Ξάνθη: Άγρια ληστεία σε παντοπωλείο – Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Συνεχείς έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής κακοποιών, οι οποίοι αργά το απόγευμα της Πέμπτης εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους σε ένα παντοπωλείο σε οικισμό της Ξάνθης.

Στο κατάστημα βρισκόταν μόνος ο ιδιοκτήτης, τον οποίο χτύπησαν με αδικαιολόγητη αγριότητα και, στη συνέχεια, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με όσα χρήματα είχε μέσα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, καθώς έφερε ελαφρό τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει για νοσηλεία.

5.000 ευρώ η λεία του ληστή των ΕΛ.ΤΑ.

Σε λιγότερα από 5.000 ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα που άρπαξε ο άγνωστος που λήστεψε το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αμάρυνθο Ευβοίας, στις 9:15’ το πρωί της Παρασκευής και παραμένει ασύλληπτος. Ο δράστης, ο οποίος φορούσε κράνος, εισέβαλε στο υποκατάστημα και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, λέγοντάς τους ότι δεν θα τους πειράξει. Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο, επιβιβάστηκε σε μια μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Ερέτριας που συνεχίζουν τις αναζητήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.