ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεσπά ο νονός της Μαλένας: «Δεν είναι δικό μου παιδί – Πόση βλακεία μπορεί να υπάρχει;»

«Δε θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου»

Ξεσπά ο νονός της Μαλένας: «Δεν είναι δικό μου παιδί – Πόση βλακεία μπορεί να υπάρχει;»

Ο νονός της Μαλένας μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» διαψεύδοντας όλες τις φήμες που τον θέλουν να είχε εξωσυζυγική σχέση με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα. Δεν είναι αλήθεια ότι η Μαλένα ήταν δικό μου παιδί. Εγώ δεν είχα τίποτα με τη Ρούλα ούτε η Μαλένα ήταν δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο είναι δικό μου. Αυτά είναι γελοιότητες. Τίποτα περισσότερο. Γελοία πράγματα.

Συκοφαντίες είναι όλα αυτά και εντάξει, προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει το ένα, ότι η Μαλένα μοιάζει στην κόρη μου την οποία ονομάζουν και γυναίκα μου. Ότι έχουμε τα ίδια μάτια, ότι έτσι… Αυτά δε στέκουν. Αυτά είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες. Εγώ διατηρούσα φιλική σχέση και με τον Μάνο και τη Ρούλα, και με τους δυο.

Δε θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη. Ήταν πολύ καλή μητέρα. Όσα έβλεπα εγώ με τα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήταν τέλεια κατ’ εμένα. Δε με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα όλα αυτά που λένε γιατί βλέπω ότι στο διαδίκτυο, όπως μπλέχτηκα εγώ χωρίς να φταίω σε τίποτα, κάνουν την τρίχα τριχιά» ανέφερε ο Μάκης Λιναρδάτος και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένη, για μένα βέβαια κακώς. Τι να πω από εκεί και ύστερα; Δεν ξέρω. Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρούλα να ζήτησε κεταμίνη από την κόρη μου που δουλεύει σε νοσοκομείο. Η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός αλλά δεν είχε σχέσεις με τη Ρούλα. Με την κουμπάρα μου μόνο εγώ είχα σχέσεις. Η κόρη μου έχει τη δουλειά της, έχει δυο παιδιά.

Έχει να μιλήσει περισσότερο από πέντε χρόνια με τη Ρούλα. Όπως έμπλεξαν εμένα, έμπλεξαν και την κόρη μου. Ίσως επειδή δουλεύει στο νοσοκομείο. Και βάζουνε μια φωτογραφία. Έχουν βάλει φωτογραφίες με τα μάτια τα δικά μου, της εγγονής μου της Αναστασίας, της Μαλένας και της Ίριδας και λένε ότι τα μάτια μοιάζουν, αν είναι δυνατόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν βγάλει μια φωτογραφία που είμαι εγώ με τη Μαλένα δίπλα στην κόρη μου και νομίζουν ότι είναι παιδί μου και μοιάζει η κόρη μου με τη Μαλένα. Μα για όνομα του Θεού και Παναγίας. Έχουν κάνει πολλά πράγματα που είναι βλακείες. Πόση βλακεία μπορεί να υπάρχει; Θα υποβάλλω δυο μηνύσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.