ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κτηνωδία στον Άγιο Δημήτριο: Γάτα βρέθηκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδια θηλιά

Για τον δράστη της κακουργηματικής αυτής πράξης προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 10 έτη

Κτηνωδία στον Άγιο Δημήτριο: Γάτα βρέθηκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδια θηλιά

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του Δήμου Αγίου Δημητρίου για τον απαγχονισμό μιας γάτας με αυτοσχέδια θηλιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο Facebook, το αδέσποτο ζώο, το οποίο φρόντιζε μια εθελόντρια της περιοχής, βρέθηκε απαγχονισμένο με αυτοσχέδια θηλιά.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει: «Ένα περιστατικό άγριας κτηνωδίας συνέβη στο Δήμο μας, στην περιοχή Μεσονήσι. Βρέθηκε απαγχονισμένη γάτα με αυτοσχέδια θηλιά που παραπέμπει σε μεθόδους λαθροθήρων. Η συγκεκριμένη γάτα φροντιζόταν από εθελόντρια της περιοχής. Η Επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου θα καταθέσει μήνυση, και παρακαλείται θερμά όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μη διστάσει (ακόμα και ανώνυμα) να επικοινωνήσει με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, Γιάννη Παναγόπουλο στο τηλέφωνο 697 7700300 ή μέσω μηνύματος στο email [email protected]

Να τονίσουμε ότι για τον δράστη της κακουργηματικής αυτής πράξης προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και διοικητικό πρόστιμο από 30.000€ έως 50.000€ (άρθρα 24 παρ. 1 περ. β, 34 και 35 του Ν. 4830/2021)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.