ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύκλωμα αναβολικών: Ποδοσφαιριστές, σφαιροβόλοι και bodybuilders τα μέλη και οι πελάτες

Δεν έχει σταματήσει η έρευνα της αστυνομίας

Κύκλωμα αναβολικών: Ποδοσφαιριστές, σφαιροβόλοι και bodybuilders τα μέλη και οι πελάτες

Bodybuilders, ποδοσφαιριστές και σφαιροβόλοι, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων καθώς και καταστημάτων πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής αποτελούν τα μέλη αλλά και τους πελάτες του κυκλώματος διακίνησης αναβολικών και άλλων παράνομων σκευασμάτων. 

Η δράση της οργάνωσης που ασχολείτο με τη διακίνηση αναβολικών δεν περιοριζόταν στην Ελλάδα, αλλά αντίθετα επεκτεινόταν και στο εξωτερικό. Η προμήθεια των παράνομων σκευασμάτων, τα οποία αποτελούσαν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, πραγματοποιούνταν κυρίως από την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία, την Τσεχία, τη Λετονία και την Πολωνία.

«Από ό,τι φαίνεται προμηθεύονταν από ευρωπαϊκές χώρες τα σκευάσματα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Ήταν παράνομα αναβολικά σκευάσματα αλλά και κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα για κάποιους άλλους ιατρικούς λόγους, και ναρκωτικών ουσιών, και τα διακινούσαν σε άλλες χώρες του εξωτερικού αλλά και στη χώρα μας. Έχουν συλληφθεί ήδη 5 άτομα από το συγκεκριμένο κύκλωμα, βρέθηκαν και αρκετά μεγάλες ποσότητες αναβολικών», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχει σταματήσει η έρευνα της Αστυνομίας η οποία έχει γίνει και σε συνεργασία με τις ξένες Αρχές. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αθλητές, είτε επαγγελματίες είτε όχι, χρησιμοποίησαν αυτά τα σκευάσματα και όντως βρέθηκαν όταν έγινε ο έλεγχος, πριν βρεθούν σε κάποια αθλητική διοργάνωση», κατέληξε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.