ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Λαμία: «Έφυγε» από τη ζωή η ηλικιωμένη που χτυπήθηκε από τράγο – Είχε μολυνθεί από το μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου

Έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ

Λαμία: «Έφυγε» από τη ζωή η ηλικιωμένη που χτυπήθηκε από τράγο – Είχε μολυνθεί από το μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου

Την τελευταία της πνοή, έπειτα από μια εβδομάδα «μάχη» στη ΜΕΘ, άφησε η 80χρονη που τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από τράγο στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη δεν «έφυγε» από τα τραύματα αλλά από βαριά λοίμωξη που της προκάλεσε μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου από τον οποίο είχε μολυνθεί.

Πρόκειται για σπάνια επιπλοκή από την οποία κατά τους γνωρίζοντες πριν έναν χρόνο είχε καταγραφεί ακόμη ένας θάνατος στην ίδια τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο, η άτυχη γυναίκα έφτασε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού είχε προηγηθεί τριήμερη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.

Η 80χρονη νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά η άτυχη ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους οικείους της αλλά και ολόκληρο το χωριό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.