ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λαμία: Σε μαντρί βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί – Νεκρός ο 65χρονος πατέρας

Και οι δύο αγνοούνταν από την περασμένη εβδομάδα

Λαμία: Σε μαντρί βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί – Νεκρός ο 65χρονος πατέρας

Σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα στη Φωκίδα, εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που βρίσκονταν καθ’ οδόν από τη Λαμία για Άρτα, ενώ νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος πατέρας του.

Ο 38χρονος είναι γενικά καλά στην υγεία του, ωστόσο μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ακριβώς το πού βρίσκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του 65χρονου είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και δεν μπορεί σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί τι έχει συμβεί. Περισσότερο φως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες από τον 38χρονο για το τι συνέβη.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Οι δύο άνδρες αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ενώ ταξίδευσαν από τη Λαμία προς την Άρτα.

Ο πατέρας είχε μεταβεί στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διαδρομή από Λαμία προς Άρτα τα ίχνη τους χάθηκαν. Τα τελευταία ίχνη του κινητού τους είχαν εντοπιστεί σε μια περιοχή που δεν μπορούσε να προσδιοριστεί με ακρίβεια μεταξύ Γαλαξιδίου και Αντιρρίου, με τις Αρχές από την περασμένη Πέμπτη να χτενίζουν κάθε πιθανό σημείο στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.