Λευκάδα: Άνδρας επιτέθηκε σε συγχωριανό του με τσεκούρι

Oι δύο άνδρες έχουν από παλιά αντιδικία όμως αυτή τη φορά ο καβγάς παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία

Λευκάδα: Άνδρας επιτέθηκε σε συγχωριανό του με τσεκούρι

Από καθαρή τύχη γλίτωσε τη ζωή του ένας κάτοικος σε ορεινή κοινότητα της Λευκάδας, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν συγχωριανό του ο οποίος όρμησε κατά πάνω του κραδαίνοντας ένα τσεκούρι και τον χτύπησε με αυτό τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι καίρια.

Η παρ’ ολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή στο χωριό του νησιού, όταν οι δύο συγχωριανοί που έχουν από παλιά αντιδικία διαπληκτίστηκαν για μια ακόμη φορά και ο ένας από αυτούς επιτέθηκε στον άλλον χτυπώντας τον με το τσεκούρι στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο νεαρός δράστης, που είναι κτηνοτρόφος, έσπευσε να εξαφανιστεί μετά τον τραυματισμό του συγχωριανού του και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Λευκάδα για να τον εντοπίσει, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.