ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λιμενικό: Εντοπίστηκαν 19 παράνομοι αλλοδαποί στη Λέσβο και 51 στη Σάμο (βίντεο)

Συνεχείς είναι οι ροές παράνομων αλλοδαπών στη χώρα μας

Λιμενικό: Εντοπίστηκαν 19 παράνομοι αλλοδαποί στη Λέσβο και 51 στη Σάμο (βίντεο)

Οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος σε Λέσβο και Σάμο προχώρησαν στον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στη Λέσβο διασώθηκαν 19 παράνομοι μετανάστες και στη Σάμο 51, εκ των οποίων οι 18 στην περιοχή Πράσσου και 33 στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαεννέα (19) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή “Τοκμάκια” ν. Λέσβου.

Ειδικότερα, Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία εντόπισε στην ως άνω περιοχή πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Το πλήρωμα του ΠΑΘ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην άμεση περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μυτιλήνης και στη συνέχεια σε χώρο καραντίνας ΚΥΤ Καρά Τεπέ “ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ”.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Διασώθηκαν 51 άτομα στη Σάμο

Επίσης, άλλες 51 διασώσεις παράνομων μεταναστών έγιναν από τις δυνάμεις του Λιμενικού στη Σάμο.

Ειδικότερα, στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαοκτώ (18) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή Πράσσου ν. Σάμου.

Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην ως άνω θαλάσσια περιοχή ακινητοποιημένη λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Το πλήρωμα του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην άμεση περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω 18 ατόμων (11 άντρες, 4 γυναίκες, 3 αγόρια), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μαλαγαρίου και στη συνέχεια σε ΚΕΔ Σάμου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.

Επίσης, πάλι σύμφωνα με ανακοίνωση

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα τριών (33) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου ν. Σάμου.

Ειδικότερα, Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην ως άνω θαλάσσια περιοχή ακινητοποιημένη λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Το πλήρωμα του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην άμεση περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω 33 ατόμων (23 άντρες, 2 γυναίκες, 6 αγόρια, 2 κορίτσια), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μαλαγαρίου και στη συνέχεια σε ΚΕΔ Σάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.