ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Λιβανέζοι απατεώνες αγόραζαν αυτοκίνητα με πλαστά παραστατικά πληρωμής σε Ναύπλιο και Άργος

Όταν συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει ακόμη και τον ιδιοκτήτη της βίλας που έμεναν, καθώς είχαν αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο!

Λιβανέζοι απατεώνες αγόραζαν αυτοκίνητα με πλαστά παραστατικά πληρωμής σε Ναύπλιο και Άργος

Απατεώνες μιας εγκληματικής οργάνωσης απατεώνων από το Λίβανο εμφανίζονταν ως πελάτες και κατάφερναν να εξαπατήσουν γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων σε περιοχές του Ναυπλίου και του Άργους δίνοντάς τους πλαστά πιστοποιητικά πληρωμής.

Ώσπου να αποκαλυφθεί η κομπίνα, οι αλλοδαποί εξαφανίζονταν με τα αυτοκίνητα που υποτίθεται ότι αγόραζαν, τα οποία φέρονται ότι σκόπευαν να διαλύσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά. Ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που είχαν οικειοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο ερευνάται και κάποια από αυτά έχουν βρεθεί, ενώ η έρευνα για να βρεθούν τα υπόλοιπα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την προανάκριση να συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των αλλοδαπών.

Οι τέσσερις Λιβανέζοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια πολυτελή βίλα την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου. Όταν συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει ακόμη και τον ιδιοκτήτη της βίλας, καθώς είχαν αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο πάντως φέρονται ότι είχαν αγοράσει νόμιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org. Σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απάτες και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.