ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη – Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο» λέει ο γιος του 

«Η μητέρα μου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση»

Μ.Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη – Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο» λέει ο γιος του 

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε έπειτα από 45 ημέρες μετά την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του, ωστόσο ο γιος του, Μιχάλης τόνισε ότι «Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο».

Ο γνωστός αθλητικογράφος αποσωληνώθηκε χθες Τρίτη (2/2/24) και παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, ενώ σε σοβαρή κατάσταση παραμένει η σύζυγός του Ρένα Ρενιέρη.

Ο γιος του αθλητικογράφου ανέφερε αρχικά στον Alpha: «Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.