ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάνδρα: Ο 14χρονος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε τον αδερφό του

"Το παιδί ζητάει τον αδερφό του"

Μάνδρα: Ο 14χρονος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε τον αδερφό του

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της μητέρας των παιδιών στη Μάνδρα για την υπόθεση του 17χρονου που έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 14χρονο αδελφό του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Σήμερα ήταν τα εννιάμερα του 17χρονου. «Από ότι μου είπε το παιδάκι μου δεν έφταιγε κάπου, αυτό εκπυρσοκρότησε. Και σημάδι να τον είχε βάλει δε θα τον είχε πετύχει έτσι το παιδί» είπε συντετριμμένη η μητέρα των παιδιών.

«Αυτά τα δύο τα παιδιά ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κοιμόντουσαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Δε δέχεται να πάει μέσα στο δωμάτιο αυτό ο 14χρονος. Δεν αντέχει να πάει ούτε πάνω εκεί που έγινε. Σπίτι μας είμαστε όλη μέρα με το χαμόγελο. Το παιδί δεν το αντέχει. Κλαίει το βράδυ, πάει τρεις η ώρα για να κοιμηθεί. Ζητάει τον αδερφό του. Έχουμε πολύ αγωνία για αυτό το παιδί. Έχουμε ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου και ο δικηγόρος μας προσπαθεί. Πρέπει να στηρίξω το παιδί, χρειάζεται βοήθεια και στο σχολείο που θα πάει» πρόσθεσε.

Για τις καταγγελίες κακοποίησης των παιδιών που έγιναν και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η μητέρα έδωσε τη δική της απάντηση.

«Υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες από το 2021. Τις έκανε μία γειτόνισσά μου για το πάρκινγκ, για να μη ρίχνουμε νερά, για πολλά πράγματα. Την ενοχλούσαν τα παιδιά σε οτιδήποτε γινόταν. Την έκανε ανώνυμα. Ήρθε στο σπίτι μου κοινωνική λειτουργός γύρω στις έξι φορές. Χωρίς ειδοποίηση, χωρίς τίποτα. Κάποια στιγμή κουράστηκα να γίνεται αυτό, γιατί και τα παιδιά ρώταγαν για ποιο λόγο γίνεται αυτό και της ζήτησα να έρθω σε επαφή με την εισαγγελέα που είχε αυτή την υπόθεση. Οπότε πήγα στα δικαστήρια και είπα στην εισαγγελέα “σε παρακαλώ πολύ, τι βρήκες στο σπίτι μου που με ταλαιπωρείς ακόμα”».

Η μητέρα ανέφερε πως η εισαγγελέας της απάντησε ότι ο μόνος λόγος που γίνεται ο έλεγχος ήταν επειδή τα παιδιά για κάποιο διάστημα δεν πήγαιναν σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα παιδιά έλειψαν από το σχολείο για τρεις μήνες γιατί έχω τον άντρα μου με ζάχαρο. Δεν είχα βοήθεια από πουθενά, με εννιά παιδιά αν κόλλαγε ένας από εμάς κορωνοϊό σε τι κατάσταση θα βρισκόμουν εγώ; Να φανταστείτε ότι τα μωρά είναι τώρα πέντε χρονών» υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.