ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρούσι: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αφαιρούσαν τους τροχούς από σταθμευμένα αυτοκίνητα (φώτο)

Μετά τα στήριζαν πάνω σε τούβλα

Μαρούσι: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αφαιρούσαν τους τροχούς από σταθμευμένα αυτοκίνητα (φώτο)

Το πρωί της Κυριακής (1/10), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν στο Μαρούσι δύο άνδρες 21 και 27 ετών, για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς αφαιρούσαν με τη χρήση εργαλείων τροχούς και άλλα μέρη σταθμευμένων αυτοκινήτων και τα στήριζαν πάνω σε τούβλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους εντόπισαν αυτοκίνητο, με επιβαίνοντες τους κατηγορούμενους, να κινείται με σβηστούς προβολείς και χαμηλή ταχύτητα και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν 4 τροχοί και πλαϊνά spoiler (μάσκες) αυτοκινήτου.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί αναζήτησαν στην ευρύτερη περιοχή το αυτοκίνητο από το οποίο αφαιρέθηκαν οι τροχοί και το εντόπισαν σε κοντινό σημείο τοποθετημένο πάνω σε τούβλα.

Μετά από περαιτέρω ενδελεχή έρευνα εντός του οχήματος βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • 2 γρύλοι,
  • 2 ηλεκτρικές τρόμπες ελαστικών,
  • μεταλλική τσιμπίδα,
  • γάντια,
  • 4 μπουλονόκλειδα,
  • σετ γερμανοπολύγωνα κλειδιά,
  • κεφαλές κλειδιών,
  • ταφ τορξ
  • σταυροκατσάβιδο,
  • ταφ άλεν ίσιο και
  • 2 γαλλικά κλειδιά

Παράλληλα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 περιπτώσεις κλοπών από την περιοχή του Αμαρουσίου.

Επιπλέον εξιχνιάστηκε ληστεία στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου ο 27χρονος από κοινού με άλλο συνεργό του, αφού εισήλθαν σε οικία, χτύπησαν με σφυρί το χέρι της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν εντός και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.