ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μέγαρα: Συγκλονιστικός διάλογος μεταξύ αστυνομικού και κατοίκου – «Σαν μάνα μου στο λέω – Πρέπει να φύγεις»

Πολίτες αρνούνται να αφήσουν τα σπίτια τους

Μέγαρα: Συγκλονιστικός διάλογος μεταξύ αστυνομικού και κατοίκου – «Σαν μάνα μου στο λέω – Πρέπει να φύγεις»

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται σε εξέλιξη οι φωτιές να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί που συνδράμουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού.

Η φωτιά που ξέσπασε στα Δερβενοχώρια απειλεί τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο. Γι’ αυτό και εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού Κανδήλι, προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή.

Οι αστυνομικοί που συνδράμουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους κατοίκους των περιοχών να αφήσουν τα σπίτια τους και να απομακρυνθούν από τα μέτωπα της φωτιάς.

Μάλιστα, η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε ακόμη μία συγκινητική προσπάθεια τεσσάρων αστυνομικών να πείσουν μία γυναίκα να εγκαταλείψει την περιουσία της και να φύγει για να μην κινδυνεύσει από την πύρινη λαίλαπα.

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα, φαίνεται μια γυναίκα και ο γιος της να συνομιλούν με τους αστυνομικούς. Κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς λέει: «Στο λέω σαν μάνα μου, πρέπει να φύγεις. Η φωτιά έχει φτάσει πολύ χαμηλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο γιος της γυναίκας της λέει: «Έλα μάνα να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε». Έτσι, μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνονται από τα μέτωπα της φωτιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.