ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μενίδι: Επιτέθηκαν άγρια σε 42χρονη για να της αρπάξουν την τσάντα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Ο δράστης την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια τη λήστεψε

Μενίδι: Επιτέθηκαν άγρια σε 42χρονη για να της αρπάξουν την τσάντα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Άγρια επίθεση δέχθηκε μία 42χρονη γυναίκα στο Μενίδι, όταν άγνωστος την προσέγγισε για να την ληστέψει.

Ο δράστης φέρεται να προσέγγισε και να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την γυναίκα με σκοπό να αφαιρέσει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου (17/06), λίγο πριν τις 22:00, στην οδό Αρχαίου Θεάτρου. Αφού την χτύπησε, της αφαίρεσε την τσάντα μαζί με τα χρήματα που υπήρχαν μέσα, το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.