ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Ληστές απείλησαν υπάλληλο πρακτοκρείου με όπλο, άρπαξαν το ταμείο και έγιναν «καπνός»

Η αστυνομία εντόπισε τους δράστες

Μενίδι: Ληστές απείλησαν υπάλληλο πρακτοκρείου με όπλο, άρπαξαν το ταμείο και έγιναν «καπνός»

Ληστές έβαλαν «στο μάτι» ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 22.30 όταν δύο 18χρονοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο κατάστημα και, αφού απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο, «άδειασαν» το ταμείο και έγιναν καπνός.

Κατόπιν αναζητήσεων, στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο άτομα επί της οδού Αθανασίου Διάκου τα οποία, στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν έναν εξ’ αυτών ο οποίος και παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στη ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία και ο συνεργός του και παραδόθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.