ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μεσολόγγι: Ξέσπασε η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη – «Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου»

Συνεχίζεται η κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Ξέσπασε η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη – «Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου»

Την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και δίνει συμπληρωματική κατάθεση για την εξαφάνιση του 31χρονου, η μητέρα του ξέσπασε και φώναξε, «μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Στο μεταξύ, για περισσότερες από 11 ώρες βρίσκεται ενώπιων των αστυνομικών της ασφάλειας του Μεσολογγίου ο 50χρονος κρεοπώλης που είναι ως ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που ο 31χρομος εξαφανίστηκε από προσώπου γης στο Μεσολόγγι και χθες το βράδυ, ο άνθρωπος που έχει μπει στο κάδρο των ερευνών, κλήθηκε προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης και για μυστικά τα οποία κρατά ακόμα για τον εαυτό του ο 50χρονος άνδρας.

Ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη Ιάκωβος Μπαλτάς μιλώντας έξω από την ασφάλεια Μεσολογγίου είπε χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν γνωρίζω κάτι για κράτηση, αλλά ξέρω ότι συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία. Δεν έχω μιλήσει με τον πελάτη μου γιατί εξετάζεται. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.