ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη – Το επικρατέστερο σενάριο για τη δολοφονία του

Μέχρι στιγμής ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει

Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη – Το επικρατέστερο σενάριο για τη δολοφονία του

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα (27.01.2024) το τελευταίο “αντίο” στον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του συνεχίζονται.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Η εικόνα, όπως την εκτιμά η αστυνομία, είναι πως ο βασικός κατηγορούμενος, ο 50χρονος κρεοπώλης, είναι ο μοναδικός δράστης της δολοφονίας στο Μεσολόγγι, και δεν υπάρχει παρεμβολή άλλου προσώπου.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως η δολοφονία γίνεται για το χρέος των 17.000 ευρώ και ότι υπάρχει προστριβή που πιθανόν να συνεχίστηκε στον τόπο του εγκλήματος. Δεν προκύπτει ωστόσο από πουθενά ότι έχει υπάρξει παρουσία τρίτου προσώπου που να εμπλέκεται γιατί: πρώτον, δεν υπάρχει στις κάμερες κάποιο στοιχείο, να ακολουθεί κάποιο αυτοκίνητο, δεύτερον ο πυροβολισμός είναι ένας, και τρίτον δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια στη μεταφορά της σορού.

Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς ο κατηγορούμενος έκατσε στο σημείο της επίθεσης 50 λεπτά.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, παρά ένας άνθρωπος που να φαίνεται να σκοτώνει έναν άλλον άνθρωπο σε αυτό το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.