ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος για την απόπειρα βιασμού 92χρονης

Ο 49χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή την κατηγορία

Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος για την απόπειρα βιασμού 92χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου του 2023, μετά την απολογία του ο 49χρονος για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μέσω γενετήσιων πράξεων εις βάρος μιας 92χρονης γυναίκας στο Μελιγαλά στη Μεσσηνία, όπως κατήγγειλε η ίδια την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, ο 49χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει κάθε 1η και 15 κάθε μήνα ενώ απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα και επίσης απαγορεύεται να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων το σπίτι της 92χρονης.

Η γιαγιά που έχει γεννηθεί το 1931 ανέφερε πως ο 39χρονος μπήκε στην αυλή του σπιτιού της και άρχισε να της κρατάει τα χέρια και να προσπαθεί να τη βιάσει. Οι φωνές και η αντίσταση που προέβαλε τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και πολύ γρήγορα η ηλικιωμένη περιέγραφε στους αστυνομικούς όλα όσα έζησε.

Μετά από αναζητήσεις, στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου του 2023, ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.