ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις της ΕΛ.ΑΣ για την οπαδική βία – Τι θα αφορούν

Συζητήθηκε εκτενώς ο ρόλος που θα πρέπει να έχει η ΕΛΑΣ στην εφαρμογή των μέτρων

Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις της ΕΛ.ΑΣ για την οπαδική βία – Τι θα αφορούν

Η Ελληνική Αστυνομία θα υποβάλλει τις προτάσεις της για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (18/8), όπως ζητήθηκε στη σημερινή ευρεία σύσκεψη υπό τον Αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο και παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνου Λογοθέτη.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη της Πέμπτης για την οπαδική βία, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκε εκτενώς ο ρόλος που θα πρέπει να έχει η ΕΛΑΣ στην εφαρμογή των μέτρων και ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο.

Οι προτάσεις των στελεχών της Αστυνομίας θα αφορούν στο τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά γενικώς στις ενέργειες που θα κληθεί να κάνει η Αστυνομία στον συγκεκριμένο τομέα και με ποιες προϋποθέσεις, καθώς και τις δυνάμεις και τα μέσα που θα χρειαστεί για την υλοποίηση του σχεδίου για την εφαρμογή των μέτρων και ειδικότερα τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, αθλητικών συλλόγων κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν οι επιτελείς της ΕΛΑΣ και οι επικεφαλής όλων των αστυνομικών υπηρεσιών που έχουν σχέση με τα γήπεδα και συγκεκριμένα οι γενικοί Διευθυντές Τάξης και Ασφάλειας, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους, οι Γενικοί Διευθυντές των περιφερειακών διοικήσεων που εδρεύουν μεγάλες ΠΑΕ και υπάρχουν γήπεδα και άλλοι παράγοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.