ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή – Η κοινή γνώμη την δίκασε»

«Υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία»

Mητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή – Η κοινή γνώμη την δίκασε»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά τη μαρτυρία μίας γυναίκας στο «Live News», η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία της σπιτονοικοκυράς με την κα Ελένη Λεγάτου.

Η μητέρας της 33χρονης ακούγοντας όσα δήλωσε η οικογενειακή φίλη θέλησε να τοποθετηθεί μέσω της εκπομπής του Alpha.

Όσα είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου:

– Να ρωτήσω κάτι; Ωστόσο, εσείς από την άλλη επιβεβαιώσατε…

-Δεν μπορώ να πω κάτι, συγχωρέστε με… Είναι εντολή του δικηγόρου μου, δεν μπορώ να πω κάτι εκθέσανε την εργασία μου, είμαι στο Δήμο 22 χρόνια και για αυτό μίλησα και παρενέβην. Έχουμε ακούσει πολλές ανακρίβειες.

-Αυτό είναι μία αλήθεια, ότι μέσα στον ορυμαγδό των πληροφοριών, έχουν ειπωθεί από τα Μέσα και πάρα πολλές ανακρίβειες

-Εσείς με την εμπειρία και ανθρώπινα σαν μάνα… Η Ρούλα θα έπρεπε να είναι εκεί… Δεν έπρεπε να είναι εκεί η Ρούλα. Η κοινή γνώμη τη δίκασε. Γιατί όμως; Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει. Το παιδί μου εγώ το έχω μεγαλώσει με αρχές και το ξέρω. Ουδέποτε θα έλεγε ψέματα και μέσα στη ΓΑΔΑ… “Οχι δεν έκανα τίποτα”.

-Για εκείνη την κακοποίηση που είχε καταγγείλει τότε η Ρούλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί μίλησα τώρα με τον δικηγόρο μου και μου είπε να μην ξαναμιλήσω καθόλου… Τίποτα για αυτά. Υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία. Βρείτε τα, μπορείτε να τα βρείτε, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.