ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναύπακτος: «Είδε το πρόσωπό της σε γυμνό γυναικείο σώμα» λέει ο πατέρας ανήλικης για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

«Τα θύματα είναι περισσότερα από δύο που έχει γίνει παραποίηση στις φωτογραφίες τους»

Ναύπακτος: «Είδε το πρόσωπό της σε γυμνό γυναικείο σώμα» λέει ο πατέρας ανήλικης για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

Ο πατέρας μίας ανήλικης μαθήτριας που έπεσε θύμα των δύο 13χρονων μαθητών στη Ναύπακτο αποκαλύπτει ότι «η κόρη μου είδε το πρόσωπό της σε γυμνό γυναικείο σώμα γιατί την ενημέρωσαν φίλοι της».

Οι δύο 13χρονοι μαθητές από τη Ναύπακτο, τον τελευταίο μήνα είχαν φτιάξει, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, πολλές γυμνές φωτογραφίες ανήλικων συμμαθητριών τους.

Ο πατέρας εξηγεί με ποιον τρόπο η κόρη του έμαθε για τις φωτογραφίες που έδειχναν εκείνη, καθώς και άλλες συμμαθήτριές της γυμνές.

«Παιδιά από το σχολείο, που είδαν παραποιημένες φωτογραφίες το είπαν κατευθείαν στον γυμνασιάρχη και ο γυμνασιάρχης αμέσως κάλεσε εμάς τους γονείς. Τρέξαμε στο σχολείο και από εκεί φύγαμε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα που κάναμε την μήνυση. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μας αναφέρει, η δύναμη της οικογένειας είναι μεγάλη. «Σήμερα (σ.σ. 01.12.2023) η κόρη μου πήγε κανονικότατα στο σχολείο, τα άλλα δύο παιδάκια δεν πήγαν. Τα θύματα είναι περισσότερα από δύο που έχει γίνει παραποίηση στις φωτογραφίες τους. Η μικρή έχει άγχος, δεν το περνάει αψήφιστα γιατί συζητούσαμε πάντα οπότε την βοήθησε να ανταπεξέλθει στην κατάσταση πολύ πιο ψύχραιμα. Επιπλέον είδε ότι στη φωτογραφία δεν είναι το δικό της σώμα. Κάπως έτσι μπόρεσε να το ξεπεράσει καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.