ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Μαντούδι Ευβοίας – Τι κατήγγειλε η μητέρα 10χρονου

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να τού κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου "πως σε λένε;"»

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Μαντούδι Ευβοίας – Τι κατήγγειλε η μητέρα 10χρονου

Ακόμη ένα περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου σημειώθηκε στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μαρία, η μητέρα του 10χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να απαχθεί στο Μαντούδι, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε το παιδί της, στη μέση του δρόμου.

Ο ανήλικος περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στο φροντιστήριο, όταν ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να τού κάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως: «Ποιοι είναι οι γονείς σου;», «τι κάνεις μόνος σου εδώ;» και στη συνέχεια τον ρώτησε εάν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

«Το παιδί δεν μού το είπε αμέσως»

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να τού κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου «πως σε λένε;», «για που το έβαλες;», «ποιοι είναι οι γονείς σου;». Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε «θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;», το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί», αποκάλυψε.

Την επόμενη ημέρα, το παιδί τής ανέφερε όσα συνέβησαν. Όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα, ούτε το αυτοκίνητό του.

Η μητέρα του 10χρονου προσέθεσε: «Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως.

Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει».

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατευθείαν», ολοκλήρωσε η κυρία Μαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.