ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο Ηράκλειο: Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για τυχόν κακουργήματα για την 16χρονη που τραυματίστηκε σε επεισόδια

Σκοπός είναι να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στη νεαρή

Νέο Ηράκλειο: Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για τυχόν κακουργήματα για την 16χρονη που τραυματίστηκε σε επεισόδια

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε έρευνα για τις συνθήκες τραυματισμού της 16χρονης κοπέλας στο Νέο Ηράκλειο, έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Σκοπός της έρευνας, είναι να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο νεαρό κορίτσι και συγκεκριμένα, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί σε βάρος της τα κακουργήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με την σχετική παραγγελία του κ.Ελευθεριάνου, θα πρέπει να ληφθεί κατάθεση από την 16χρονη όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ληφθούν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα, να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, όπως και να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί τέλος ότι την έρευνα θα διενεργήσει το τμήμα ανθρωποκτονιών, υπό την εποπτεία της εισαγγελέα που έχει χρεωθεί τη σχετική δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.