ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Μητέρα στο Βόλο κατήγγειλε την 30χρονη κόρη της – «Θα μένω στον δρόμο»

Οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι τεταμένες εδώ και 15 χρόνια, με την κόρη να είναι χρήστης ουσιών

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Μητέρα στο Βόλο κατήγγειλε την 30χρονη κόρη της – «Θα μένω στον δρόμο»

Μια μητέρα από το Βόλο, κατήγγειλε στις Αρχές την 30χρονη κόρη της, καθώς όπως ανέφερε της ασκούσε βία.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι τεταμένες εδώ και 15 χρόνια, με την κόρη να είναι χρήστης ουσιών.

Την Κυριακή το απόγευμα, σημειώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ τους και η μητέρα κατήγγειλε την 30χρονη κόρη της για ενδοοικογενειακή βία, με συνέπεια χθες να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η μητέρα της νεαρής γυναίκας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή με τον περιοριστικό όρο η 30χρονη να μην πλησιάζει το σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε πού θα μένει τις ημέρες μέχρι τη δίκη απάντησε… «στον δρόμο» και της έγινε σύσταση από την έδρα να αναζητήσει βοήθεια, εάν της συμβεί οτιδήποτε, από το νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.