ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκαια: Συνελήφθη 48χρονος που μπήκε σε κατάστημα με χειροβομβίδα και απείλησε υπάλληλο

Ο 48χρονος φέρεται να πήγε για επισκευή κλεμμένο κινητό τηλέφωνο

Νίκαια: Συνελήφθη 48χρονος που μπήκε σε κατάστημα με χειροβομβίδα και απείλησε υπάλληλο

Στη σύλληψη ενός 48χρονου ημεδαπού ο οποίος εξύβρισε και απείλησε με χειροβομβίδα υπάλληλο καταστήματος εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην περιοχή της Νίκαιας, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στη Νίκαια και παρέδωσε για επισκευή κινητό τηλέφωνο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Στη συνέχεια, στο κατάστημα μετέβη έτερος άνδρας που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κινητού, το οποίο είχε κλαπεί από την κατοχή του και εντόπισε την τοποθεσία του μέσω συστήματος γεωεντοπισμού.

Αφού ο ανωτέρω απέδειξε με τα απαραίτητα στοιχεία ότι το κινητό τηλέφωνο είναι δικό του, την κλοπή του οποίου δεν είχε δηλώσει στις Αρχές, ο υπάλληλος του καταστήματος του το παρέδωσε.

Ο κατηγορούμενος μετέβη εκ νέου στο κατάστημα και όταν διαπίστωσε ότι το κινητό είχε παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του, εξύβρισε τον υπάλληλο και τον απείλησε με χειροβομβίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν τον 48χρονο, ενώ η χειροβομβίδα κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί προς εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.