Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο 41χρονος συζυγοκτόνος

Αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την δολοφονία της συζύγου του με 45 μαχαιριές

Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο 41χρονος συζυγοκτόνος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο 41χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της 39χρονης συζύγου του, Βασιλικής.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνοδευόμενος από δύο περιπολικά.

Αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την δολοφονία της συζύγου του με 45 μαχαιριές.

Οι κατηγορίες

Ο δράστης αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες:

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Ενδοοικογενειακή βία
Παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Κακουργηματική παραβίαση προσωπικών δεδομένων (κατέγραφε τις συνομιλίες της)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη θεία του θύματος

Η θεία της 39χρονης Βασιλικής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και περιέγραψε μια εφιαλτική καθημερινότητα: «Όταν ήταν έγκυος την χτύπαγε στην κοιλιά και έχανε τα παιδιά. Είχε χάσει δύο».

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι η ανιψιά της υπέφερε χρόνια από συστηματική σωματική και ψυχολογική βία, ενώ ο δράστης την είχε αποκόψει από την οικογένειά της.

«Αν ερχόταν σε μένα και τα έλεγε, εγώ θα την βοηθούσα. Ντρεπόταν να έρθει να μου πει», είπε με πόνο, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα και το μεγαλύτερο παιδί της Βασιλικής έλεγε στο σχολείο: «Δεν μπορώ να ακούω τις φωνές, ο μπαμπάς μου βαράει τη μαμά μου».

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 41χρονος φέρεται να παρακολουθούσε συστηματικά τις κινήσεις της συζύγου του και κατέγραφε τις συνομιλίες της. Το μοιραίο βράδυ ξεκίνησε έντονο επεισόδιο που κατέληξε στην άγρια δολοφονία της με δεκάδες μαχαιριές.

Η απολογία του αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές ακόμα λεπτομέρειες της υπόθεσης που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και οργή σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ η κοινωνία αναμένει από τη Δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες με αυστηρότητα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.