ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οδηγός ταξί που μετέφερε στο νοσοκομείο το βρέφος από τον Βόλο: «Είδα μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωρό μελανιασμένο»

«Ο κόσμος φώναζε ''Το μωρό πεθαίνει''»

Οδηγός ταξί που μετέφερε στο νοσοκομείο το βρέφος από τον Βόλο: «Είδα μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωρό μελανιασμένο»

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε το άτυχο βρέφος, που παρασύρθηκε από μηχανή στο νοσοκομείο του Βόλου, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές μετά το δυστύχημα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ίδιος τονίζει αρχικά ότι όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος το βράδυ του Σαββάτου, το πλήθος που βρισκόταν εκεί συγκεντρωμένο του φώναζε «Πεθαίνει το μωρό».

Έπειτα, η γιαγιά του τεσσάρων μηνών βρέφους, επιβιβάστηκε μαζί του στο ταξί και έπειτα έφτασαν γρήγορα στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, λέγοντας πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό.

Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο.

Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά, δηλαδή ο χρόνος άφιξης ήταν ένα λεπτό, ενάμιση.

Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου ανοίξανε δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.