ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οπαδική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να μας μαχαιρώνουν»

«Ήταν "τυφλό" χτύπημα»

Οπαδική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να μας μαχαιρώνουν»

Ένα από τα δύο αδέρφια που ξυλοκοπήθηκαν από τέσσερις κουκουλοφόρους στη Νέα Φιλαδέλφεια περιέγραψε τα δραματικά λεπτά της άγριας επίθεσης. 

Ο 23χρονος κάνει λόγο για μια εντελώς απρόκλητη επίθεση καθώς δεν προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στα θύματα και τους δράστες ενώ αναφέρει πως οι δράστες έβαλαν τα μαχαίρια και εντελώς ψυχρά αρχίσαν να τους καταφέρνουν χτυπήματα στα πόδια.

«Περπατάμε, έχουμε γυρίσει από διασκέδαση, κατηφορίζουμε την Δεκελείας και έξω από ένα κατάστημα σταματά ένα αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω από εμάς. Ένα μαύρο, Opel Corsa, κατεβαίνουν τέσσερα άτομα. Οι τρεις με μισό full face, ο ένας χωρίς κάτι στο πρόσωπο, φαινόταν, δηλαδή. Οι δύο είχαν γκλομπ, οι δύο μαχαίρι. Μας λένε “γ… την ΑΕΚ σας”, κάτι οπαδικό παρόλο που εμείς δεν ασχολούμαστε με οπαδικά. Δεν έγινε καβγάς, εμείς ουσιαστικά περπατούσαμε στην Δεκελείας σαν πολίτες που πάνε σπίτι τους. Εγώ λίγο πιο κάτω μένω. Ήταν “τυφλό” χτύπημα. Μας λένε ‘γ… την ΑΕΚ σας’ και ξεκινάνε γκλομπ, μαχαιριά. Μας χτύπησαν και μας μαχαίρωσαν ταυτόχρονα» τονίζει ο 23χρονος ο οποίος εξηγεί πως ούτε ο ίδιος ούτε ο μικρότερος αδελφός του φορούσαν διακριτικά κάποιας ομάδας.

Όπως λέει, τα δύο παιδιά έτρεξαν προς την πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας για να σωθούν ενώ οι δράστες μπήκαν στο μαύρο όχημα και έγιναν «καπνός».

Σύμφωνα με τον 23χρονο οι δράστες ήταν περίπου στα 20 και μιλούσαν ελληνικά ενώ αυτό που τους έσωσε ήταν πως αμύνθηκαν στα χτυπήματα και δεν έτρεξαν με κίνδυνο να δεχθούν πισώπλατα τις μαχαιριές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχαμε τις αισθήσεις μας και οι δύο. Παρόλο που είχαμε χάσει αίμα, φαίνονται και τα αίματα στο δρόμο. Πήρα Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ήρθαν σχετικά γρήγορα. Αυτοί, εγώ πιστεύω, δεν ήταν μεγάλοι. Ήταν γύρω στα 19-22. Τον έναν επειδή δεν φόραγε κουκούλα πιστεύω μπορώ να τον θυμηθώ και ο αδελφός μου τον είδε» αναφέρει ο 23χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.