Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Ωρωπός: Σύλληψη 64χρονου για απάτη 63 εκατ. ευρώ μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα

Διωκόμενος από τις γερμανικές αρχές για φορολογικές παραβάσεις και απάτη

Ωρωπός: Σύλληψη 64χρονου για απάτη 63 εκατ. ευρώ μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη σύλληψη 64χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Ωρωπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τη Γερμανία για υπόθεση μεγάλης οικονομικής απάτης.

Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή 3 Ιουλίου, έπειτα από πολυήμερες έρευνες των αρχών, και κατηγορείται για σοβαρές φορολογικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, την περίοδο 2023–2025, ως διευθύνων σύμβουλος εταιρείας εμπορίας ορυκτελαίων, φέρεται να μην απέδιδε τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α., αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος που υπερβαίνει τα 63 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τη σύλληψή του, ο 64χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή για τα περαιτέρω.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.