Ωρωπός: Συνελήφθη 14χρονος που βρέθηκαν στο σπίτι του 7 μαχαίρια

Μαζί του συνελήφθησαν και άλλοι τρεις ηλικίας 22-32 ετών

Ωρωπός: Συνελήφθη 14χρονος που βρέθηκαν στο σπίτι του 7 μαχαίρια

Με 7 μαχαίρια στο σπίτι του βρέθηκε ένας 14χρονος, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις ηλικίας 32, 23, και 22 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση των κατηγορούμενων στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού, επετεύχθη ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

τμημα_ωροπου

Από έρευνα στις οικίες των κατηγορουμένων και σε αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• ποσότητα κάνναβης 113,4 γραμμ.
• το χρηματικό ποσό των -805- ευρώ
• ζυγαριά ακριβείας
• τρίφτες κάνναβης
• -7- μαχαίρια διαφορετικών τύπων και μεγεθών
• πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ)
• κινητό τηλέφωνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.