Παλαιό Φάληρο: Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του & έβαλε φωτιά

Ο 48χρονος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του

Παλαιό Φάληρο: Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του & έβαλε φωτιά

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αρμόδιος Εισαγγελέας, φέρεται να διέταξε τον εγκλεισμό του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

Μάλιστα, να σημειωθεί πώς η προσαγωγή του μητροκτόνου μετατράπηκε σε σύλληψη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το λόγο για τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν καλά και δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω του.

Ο 48χρονος αρχικά προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, λίγη ώρα αφότου τα ξημερώματα του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα του από πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.