ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για παράνομους αγώνες ταχύτητας στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για παράνομους αγώνες ταχύτητας στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο οδηγοί οι οποίοι πραγματοποιούσαν για παράνομους αγώνες ταχύτητας στο Παλαιό Φάληρο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρων δύο οδηγοί, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας , τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, να πραγματοποιούν αυτοσχέδιο μεταξύ τους αγώνα, προβαίνοντας σε συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς και κινούμενοι με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία των υπόλοιπων οδηγών

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που αφορούν, κανόνες για ελιγμούς των οχημάτων, σκοπούμενη επιβράδυνση, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, τροποποίηση οχήματος άνευ αδείας (φιμέ τζάμια) και λοιπές διατάξεις.

Ακόμη, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα και επιβλήθηκαν στους οδηγούς αυτών οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγοί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.