ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάρος: ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και διαλύθηκε αφού έκανε τούμπες και χτυπούσε σε κολόνες

Σταμάτησε μετά από 200 μέτρα πέφτοντας σε κτήμα

Πάρος: ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και διαλύθηκε αφού έκανε τούμπες και χτυπούσε σε κολόνες

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/8) στον δρόμο Παροικίας – Νάουσας στην Πάρο.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και αρχικά χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε οίκημα.

Συνέχισε την τρελή, ανεξέλεγκτη πορεία του χτυπώντας σε κολόνα του ΟΤΕ, έκανε τούμπες, χτύπησε σε τοιχίο και σταμάτησε μετά από 200 μέτρα πέφτοντας σε κτήμα δίπλα στον δρόμο.

Κατά την ανεξέλεγκτή του κούρσα το αυτοκίνητο διαλύθηκε σε κομμάτια τα οποία σκόρπισαν διάσπαρτα μέσα στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να βγει σχεδόν χωρίς τραύματα, ενώ ο συνοδηγός είναι πολυτραυματίας και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.