ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Πατέρας Καρολάιν: «Για το μόνο που λυπάται ο Αναγνωστόπουλος είναι που δεν έπεισε την αστυνομία»

Συνέντευξη στην Daily Mail

Πατέρας Καρολάιν: «Για το μόνο που λυπάται ο Αναγνωστόπουλος είναι που δεν έπεισε την αστυνομία»

«Τίποτα από όσα μπορεί να πει κατά τη διάρκεια της δίκης, δε θα με εκπλήξει και τα συναισθήματά μου παραμένουν αναλλοίωτα. Το σημαντικότερο μέρος της δίκης θα είναι η κατάθεση των πραγματογνωμόνων και των ειδικών στα ηλεκτρονικά. Τα στοιχεία τους θα είναι εκείνα που θα τον στείλουν στη φυλακή. Θέλω τη μέγιστη δυνατή ποινή γι’ αυτόν. Το μόνο για το οποίο λυπάται είναι ότι η αστυνομία δεν πίστεψε στην παράλογη ιστορία του» λέει στη Daily Mail.

«Καταλαβαίνω ότι οι γονείς του Μπάμπη θα εμφανιστούν για την υπεράσπιση για να ορκιστούν ότι ο γιος τους είναι ο καλύτερος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του πάνω στη γη. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην πλήρη αθωότητά του και πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από μια συμμορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, στα επιστημονικά ευρήματα που οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Καρολάιν Κράουτς ήταν ασφυκτικός, αναφέρθηκε η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, καταθέτοντας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ακόμα, άκρως χειριστικός και άκρως ελεγκτικός ήταν ο καθομολογία γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απέναντι στην Καρολάιν, σύμφωνα με την σύμβουλο ψυχικής υγείας της 19χρονης, που κατέθεσε επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.