ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατήσια: «Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε ένα μήνα» λέει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που δέχτηκε πυροβολισμούς

Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε πως έχει διαφορές με έναν επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην ίδια περιοχή

Πατήσια: «Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε ένα μήνα» λέει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που δέχτηκε πυροβολισμούς

Η δεύτερη επίθεση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες αυτή που έγινε τα ξημερώματα στην καφετέρια στην περιοχή των Πατησίων όπου άγνωστοι «γάζωσαν» με τουλάχιστον επτά σφαίρες την πρόσοψη του καταστήματος.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2.30 τη νύχτα έξω από το καφέ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη.

Οι δράστες πέρασαν μπροστά από το μαγαζί, άνοιξαν πυρ κάνοντας θρύψαλα τη τζαμαρία της εισόδου και εξαφανίστηκαν.

Το καφέ εκείνη την ώρα ήταν κλειστό ενώ οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν επτά κάλυκες και ένα βλήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση στο συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο μήνα με τον ιδιοκτήτη να έχει καταθέσει στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων πως έχει διαφορές με έναν επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην ίδια περιοχή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.