ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς – Σε πλειστηριασμό το σπίτι

Τεράστια τα χρέη στην τράπεζα

Πάτρα: Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς – Σε πλειστηριασμό το σπίτι

Ερωτήματα προκαλούνται για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς, Ευγενία Κούτρα, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πρόκειται για την  που έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2020 και τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε με το ακίνητο.

Το σπίτι στην οδό Μπιζανίου που έμεινε και η οικογένεια Δασκαλάκη και η 69χρονη είχε στην κατοχή της από κληρονομιά , το ακίνητο είναι χρεωμένο σε τράπεζες και εφορία. Τα χρέη μάλιστα όσα τα χρόνια περνούσαν αυξανόταν με τον 2ο όροφο να βγαίνει σε πλειστηριασμό, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive.

Συγκεκριμένα 11.000 είναι το χρέος σε τράπεζα για το ισόγειο που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. Υπάρχει και χρέος προς την εφορία που ανέρχεται στο ποσό των 15.489 ευρώ.

Ο πρώτος όροφος δεν έχει βάρη και είναι αυτός που χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο αφορά στον δεύτερο όροφο, εκεί δηλαδή που έμενε η Ευγενία Κούτρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς τα χρέη είναι τεράστια. Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive ο όροφος από το 2001 έχει οφειλή σε τράπεζα 41.000 ευρώ. Ακολουθεί ένα ακόμη χρέος σε τράπεζα από το 2003 που αγγίζει τα 22.880 και υπάρχει και ένα ακόμη χρέος σε τράπεζα το 2008, το έτος που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της και είναι 103.830 ευρώ. Για το δεύτερο όροφο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.