ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ένας 20χρονος συνελήφθη επειδή έκλεψε δυο παριζάκια – Τον κατήγγειλαν υπάλληλοι του καταστήματος

Αφέθηκε ελεύθερος αλλά σε βάρος του εξακολουθεί να ισχύει η δίωξη για κλοπή

Πάτρα: Ένας 20χρονος συνελήφθη επειδή έκλεψε δυο παριζάκια – Τον κατήγγειλαν υπάλληλοι του καταστήματος

Ένας νεαρός 20 χρονών συνελήφθη από αστυνομικούς σε μίνι μάρκετ της Πάτρας έπειτα από καταγγελία που έκαναν υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς φέρεται να έκλεψε …δύο παριζάκια.

Το περιστατικό έγινε χθες (29/8) και η Αστυνομία επενέβη μετά από κλήση των υπαλλήλων.

Ο 20χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα.

Η υπόθεση προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την καταγγελία του περιστατικού το οποίο ίσως να έπρεπε να τύχει διαφορετικού χειρισμού από την πλευρά των καταγγελόντων απότη στιγμή που η κλοπή αφορούσε τρόφιμα για τα οποία ο νεαρός να μην είχε τη δυνατότητα να πληρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σε βάρος του εξακολουθεί να ισχύει η δίωξη για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.