ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε υδραυλικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Το ραντεβού και η ενέδρα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε υδραυλικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ένας υδραυλικός δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους στην Πάτρα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Το χτύπημα στην Πάτρα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου, στην οδό Μολάων 7 και Πέντε Πηγαδίων, με θύμα έναν υδραυλικό. Δράστες τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι προφανώς είχαν στήσει παγίδα στον εργαζόμενο, για άγνωστο λόγο. Τον είχαν ειδοποιήσει να πάει στο συγκεκριμένο σημείο για επιδόρθωση βλάβης και ο άτυχος υδραυλικός έφτασε στην ώρα του.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, του επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι. Άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να αιμορραγεί. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό του 1ου Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» οι κουκουλοφόροι χτύπησαν αρκετά τον υδραυλικό με κλωτσιές και μπουνιές ακόμη και στο κεφάλι, ενώ ο βοηθός του, ένας νεαρός Αλβανικής καταγωγής δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι τρεις κουκουλοφόροι μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκαν προς την οδό Κεφαλληνίας. Αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να τους βρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται να είχαν «προηγούμενα» με τον υδραυλικό, εκτός και αν είναι άλλος ο λόγος τον οποίον διερευνά η Αστυνομια. Παραμένει άγνωστο αν το θύμα έκανε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ή κατά παντός υπευθύνου, ή αν προτίμησε να «σιωπήσει» φοβούμενος τα χειρότερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.