ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν 19χρονο έξω από το ΕΠΑΛ και έγραψαν ρατσιστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν 19χρονο έξω από το ΕΠΑΛ και έγραψαν ρατσιστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του

Επίθεση σημειώθηκε σε 19χρονο έξω από το ΕΠΑΛ της Πάτρας, με έναν από την παρέα των δραστών να γράφει ρατσιστικά μηνύματα έξω από το σπίτι του θύματος.

Οι δράστες ήταν τέσσερις και είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 19χρονο στην Πάτρα. Οι τρεις τον περικύκλωσαν και τον ξυλοκόπησαν έξω από το ΕΠΑΛ της πόλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο τέταρτος πήγε έξω από το σπίτι του και έγραψε χυδαία, ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή από την αστυνομία, που θεωρεί θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης παραμένει ανάστατη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η επίθεση έξω από ΕΠΑΛ της Πάτρας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Σύμφωνα µε πληροφορίες, τρεις νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στον 19χρονο μαθητή λίγο μετά τις 11:30 το πρωί.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος μαζί µε δύο ακόμη νεαρούς, τον προσέγγισαν, τον γρονθοκόπησαν, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν. Μάλιστα, ένας άλλος νεαρός πήγε στο σπίτι του θύματος και έγραψε ρατσιστικά και υβριστικά συνθήματα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών από τον παθόντα και αναζητούνται για να συλληφθούν οι τέσσερις δράστες, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοια περιστατικά όχι µόνο έξω από τα ΕΠΑΛ της Πάτρας αλλά και σε σχολικά συγκροτήματα σε άλλες περιοχές του νομού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.