ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Λήστεψαν μια ηλικιωμένη – Πήραν τις οικονομίες της ύψους 3.000 ευρώ

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της φορώντας κουκούλες και την ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία

Πάτρα: Λήστεψαν μια ηλικιωμένη – Πήραν τις οικονομίες της ύψους 3.000 ευρώ

Τρομακτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα της Πέμπτης μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν στο σπίτι της στην Πάτρα εισέβαλαν δύο άγνωστοι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κουκούλες και την ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία για να την ληστέψουν.

Ο ένας από τους κακοποιούς κρατούσε ακίνητη την ηλικιωμένη, ενώ την ίδια ώρα ο συνεργός του έκανε άνω- κάτω όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Τελικά, ανακάλυψε τις οικονομίες της ηλικιωμένης ύψους 3.000 ευρώ, τα άρπαξε και διέφυγε μαζί με τον δεύτερο ληστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλικιωμένη ειδοποίησε για τη ληστεία τον γιο της, ο οποίος την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στις 8 το πρωί. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ερεύνησε το σπίτι για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό και η έρευνα για την ταυτοποίηση των ληστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.