ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία – «Η Ρούλα μας κάλεσε να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

Η ίδια περιγράφει πως η μητέρα των κοριτσιών ήταν πολύ ψύχραιμη

Πάτρα: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία – «Η Ρούλα μας κάλεσε να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

Συνεχίζονται οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν μετά τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Μαθαίνω ότι έφυγε η Μαλένα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί σαν οικογένεια φαίνονταν αγαπημένοι, πήγαιναν τα παιδιά στην παιδική χαρά να παίξουν. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα… Όταν το μάθαμε αυτό τρελαθήκαμε όλοι στην Πάτρα. Όταν γύρισαν από την Αθήνα, δεν είχε ταφεί ακόμα το παιδί, πήγα στο σπίτι της να τη συλληπηθώ», είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.

«Ήταν πολύ ψύχραιμη. Όλοι γύρω της είμασταν παγωμένοι και κλαίγαμε. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ζωντανοί νεκροί και αυτή ήταν ψύχραιμη. Μάνα είμαι, χτυπάω ξύλο να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Το μόνο που έλεγε και ξανάλεγε ήταν ότι «εάν με είχαν αφήσει εμένα μέσα θα την είχα σώσει», γιατί προφανώς όταν ξεκίνησε η ΚΑΡΠΑ την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο. Ο Μάνος την παρηγορούσε και της έλεγε “σε παρακαλώ πολύ μη σκέφτεσαι έτσι, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες”».

«Εκείνη την ημέρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μας ζήτησε να πάμε στο καφέ δίπλα στο σπίτι της να την ακούσουμε. Πάμε όλοι μαζί στο καφέ, προσπαθούσαμε να την παρηγορήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας παρηγορούσε.

Πιάνω τον Μάνο και του είπα πως με ανησυχεί η συμπεριφορά της. «Και μένα με ανησυχεί, γιατί δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει», μου είπε».

Τότε η φίλη του ζευγαριού πρότεινε στον Μάνο να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό, με εκείνον να της απαντά πως το ίδιο τους είχαν συστήσει από το νοσοκομείο του Ρίου.

«Ζήτησε να δυναμώσουν την τηλεόραση για να ακούσουμε τι έγινε. Ο Μάνος ήταν πάντα υποστηρικτικός μαζί της… Γύρισα σπίτι μου και είπα στον άντρα μου: «Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά κάτι δεν πάει καλά». Η γυναίκα δεν ένιωθε, ήταν σαν ζόμπι. Ο Μάνος νομίζω εκείνη την ώρα μου έδινε την αίσθηση ότι προσπαθούσε να κρατηθεί για την Ρούλα και φυσικά για την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

Άλλη φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε ότι όταν γνώρισε την 33χρονη μητέρα, της είχε πει πως έχει ξεμπερδέψει με τις χημειοθεραπείες που έκανε για τον καρκίνο στο κεφάλι.

«Ήταν πάρα πολύ γλυκιά, πάρα πολύ καλή και της λέω: “Βρε παιδί μου πραγματικά σε βρίσκω πολύ κουλ”. Και μου λέει: “Με αυτό που έχω περάσει είναι δυνατόν να μην είμαι κουλ;”. Δεν μου έβγαζε (η εικόνα της ότι πέρασε καρκίνο) αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ.

Όταν κάποιος σου λέει αυτό, δεν το εξετάζεις περισσότερο, μένεις σε αυτό που σου λέει. Για ποιο λόγο να σου πει κάτι τέτοιο αν δεν ισχύει; Τέλος πάντων μετά από πολύ καιρό, περίπου 6 μήνες μετά είχαμε βρεθεί στο σπίτι της για καφέ και ήταν ανήσυχη την ρώτησα τι έχει και μου είπε πως φοβάται πως έχει γίνει μετάσταση στο στήθος και ότι θα πήγαινε σε γιατρό να το δει» αναφέρει η φίλη του ζευγαριού.

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει πως η μητέρα της είχε εκφράσει και την αγωνία της για τα οικονομικά, με τον σύζυγό της, Μάνο, να της απαντά: «Μην ανησυχείς, τα έχω όλα τακτοποιήσει, αρκεί να είσαι καλά».

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στην εκπομπή «Live News» πως η μητέρα έχει αναφορές για 30 νοσηλείες, καμία όμως δεν αφορά καρκίνο.

Υπενθυμίζεται, πως όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε στο νοσοκομείο «Ελπίς» το 2019, λόγω της νοσηλείας της Μαλένας, αναφέρει στην προϊσταμένη γιατρό πως έχει αντιμετωπίσει καρκίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η 33χρονη μητέρα είχε πει πως τα τέλη του 2020 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο, για το οποίο πήρε αντικαταθλιπτικά. Προκύπτει επίσης, ότι επικαλέστηκε μία δυσαρθρία και τελικά η γνωμάτευση των γιατρών ήταν κεφαλαλγία. Στη συνέχεια, στις 10 Μαρτίου 2021, η μητέρα επικαλέστηκε απώλεια αίσθησης αφής, χωρίς να επιβεβαιωθεί και πάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.