ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από το σύντροφό της – «Μανούλα μου, σε σκότωσε»

Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από το σύντροφό της – «Μανούλα μου, σε σκότωσε»

Την ώρα που η 25χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της, στην Πάτρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο «φως» έρχονται λεπτομέρειες για το άγριο περιστατικό.

Ειδικότερα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ.Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας.

«Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια», φώναζε το μικρό παιδί με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι που διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.