ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός που έκλεβε την οικογένειά του γιατί τον εκβίαζαν

Συνέλαβαν έναν από τους εκβιαστές του

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός που έκλεβε την οικογένειά του γιατί τον εκβίαζαν

Ένας νεαρός διαρρήκτης που συνελήφθη την Τετάρτη στην Πάτρα, άφησε άφωνους άφησε τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο νεαρός, δεν είχε διαρρήξει μόνο το σπίτι στην Πάτρα , όπου είχε πάρει αντικείμενα μικρής αξίας, αλλά και ένα ακόμη σπίτι έξω από τον Πύργο της Ηλείας στις αρχές του 2022, από όπου είχε αφαιρέσει κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ!

Αυτό που έκανε, ωστόσο, τους αστυνομικούς να ακούνε και να μην μπορούν να πιστέψουν είναι πως ο νεαρός ήταν ο γιός του ιδιοκτήτη των δύο σπιτιών.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας γιατί ουσιαστικά έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του ο νεαρός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κλέψει την οικογένειά του γιατί άτομα τον εκβίαζαν, έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες του και απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσουν.

Συνέλαβαν έναν από τους εκβιαστές του

Έτσι μη έχοντας τα χρήματα αποφάσισε να κάνει διαρρήξεις, ώστε να τους δίνει τα κλοπιμαία.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία του κακουργήματος (λόγω της αξίας των κλοπιμαίων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί μετά τις αποκαλύψεις του νεαρού πατρινού συνέλαβαν έναν από τους εκβιαστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.