ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό που καταζητείτο από την Interpol για διακίνηση ναρκωτικών

Καταζητείτο διεθνώς για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Πάτρα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό που καταζητείτο από την Interpol για διακίνηση ναρκωτικών

Στην κατοχή ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα, βρέθηκαν περισσότερα από πέντε κιλά κάνναβης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων της Interpol και καταζητείτο διεθνώς για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν, εντόπισαν τον άνδρα στην Κάτω Αχαΐα, τον ακινητοποίησαν και σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του 15 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 11,3 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του συλληφθέντα και σε δασώδη έκταση σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν, μεταξύ άλλων, πέντε κιλά και 262 γραμμάρια κάνναβης, 17,6 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.