ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιστέρι: Αρνείται να δώσει κατάθεση η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί – Πως εντοπίστηκε;

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας δυο μέρες μετά την εξαφάνισή της

Περιστέρι: Αρνείται να δώσει κατάθεση η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί – Πως εντοπίστηκε;

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 15χρονης από σπίτι της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε να είναι μαζί με μία φίλη της, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που «χτένιζαν» το κέντρο για ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 15χρονη ήταν αρκετά αντιδραστική με τους αστυνομικούς στο ΑΤ Περιστερίου κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση.

Στη συνέχεια ένιωσε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Μαζί της στο νοσοκομείο βρίσκονται αστυνομικοί και παιδοψυχολόγος και όταν το επιτρέψει η υγεία της θα δώσει κατάθεση προκειμένου να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της.

Πώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές την εντόπισαν σε σπίτι που μένει μια 17χρονη Ρομά μαζί με την μητέρα της. Πρόκειται για δύο γυναίκες που μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον εντοπισμό της βοήθησαν οι κάμερες από το Μετρό που επιβιβάστηκε και αποβιβάστηκε η 15χρονη, ενώ καθοριστικός παράγοντας ήταν και τα ίχνη του κινητού της νεαρής κοπέλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.