ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πρέβεζα: «Έγδυσαν» ηλικιωμένη με το πρόσχημα της απολύμανσης

Χτύπησαν το κουδούνι και της είπαν ότι θα κάνουν απολύμανση για τον κορωνοϊό

Πρέβεζα: «Έγδυσαν» ηλικιωμένη με το πρόσχημα της απολύμανσης

Ένα ζευγάρι Ελλήνων ήταν οι «μαϊμού» υπάλληλοι του Δήμου που είχαν χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης λέγοντάς της ότι δήθεν θα έκαναν απολύμανση κατά του κορωνοϊού και κατάφεραν να αρπάξουν τις οικονομίες της στο χωριό Γοργόμυλο της Πρέβεζας, την περασμένη Τετάρτη.

Η 92χρονη δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν οι δράστες της ζήτησαν να συγκεντρώσει σε ασφαλές σημείο όσα χρήματα είχε, με το πρόσχημα ότι η ουσία του απολυμαντικού θα τα κατέστρεφε! Έτσι, έβγαλε το ποσό των 2.350 ευρώ που διατηρούσε στο σπίτι και τα έβαλε σε μια σακούλα, την οποία οι απατεώνες άρπαξαν και εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ζηρού και, σε συνεργασία με τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.